ALS KOPPEL
MET HET GEZIN

IN GROEPSVERBAND

Ontdek onze unieke parels aan de Belgische kust, het Scheldeland, de Ardennen en Brussel.
Stuk voor stuk uitgebaat door gepassioneerde zelfstandigen, die van hun logie een liefdevol vakantiehuis hebben gemaakt.

Nieuwpoort.JPG

NIEUWPOORT

20180907-8K4A9566.jpg

HINGENE

Met het gezin
In groepsverband
(4 volwassenen & max 4 kinderen)

Een kijk- en ervaarhuis... in een niet-alledaags interieur met passie ontworpen door interieurvormgeefster Ruth Dobbelaere.

Dit is het spiksplinternieuwe luxueuze & boutique vakantiehuis in het historische centrum van Nieuwpoort-stad, op wandelafstand van het marktplein, de kaai met viswinkels, de vismijn en talrijke restaurants.


Op 3 km van Nieuwpoort-Bad aan zee, te voet of per fiets te bereiken via de promenade langs de jachthaven of met de tram.

Een fruit-de-mer schotel, een zeiltocht op zee, ... meer is niet nodig om ten volle van onze Belgische kust te genieten.

In groepsverband
(min. 6 - max. 8 personen)

Logeer in een stijlvolle vakantiewoning op een unieke locatie en geniet van een culinaire driedaagse.

Overnachten doe je in het atelier van Antonine, een bijzonder huis gelegen in het Scheldeland, bij kasteel d'Ursel.

Een chef aan huis die een overheerlijk diner bereid terwijl jullie genieten van de aangepaste wijnen van het nabijgelegen wijndomein Valke Vleug.

En als kers op de taart een Michelin sterrendiner om jullie driedaagse in schoonheid en vooral heerlijk af te sluiten.

Een absolute must voor wijnkenners en gastronomen die onder vrienden even willen genieten van luxe en bediend worden in een majestueus kader.

Maison Margueritte.JPG

BRUSSEL

kust-oostduinkerke.jpg

OOSTDUINKERKE

In groepsverband
(min. 7 kamers voor max. 14 personen)

Overnachten in een exclusieve maison de maître in hartje Brussel, met 7 slaapkamers en 7 badkamers.

De woning die dateert van begin 1900, werd van juli 2014 / tot juni 2015 grondig gerenoveerd. De authenticiteit werd hierbij zoveel mogelijk bewaard.

Een ideale uitvalsbasis voor een citytrip naar de Europese hoofdstad met familie of vrienden.

Ontdek Brussel met een echte butler... Je komt op plaatsen waar zelfs de Brusselaar geen weet van heeft!

Als kers op de taart ontvang je een bijzondere groepsfotoreportage door professionele huisfotografe Inge Wachtelaer.

In groepsverband
(8 volwassenen en max. 9 kinderen)

Zoek je een ruim vakantiehuis aan zee voor een familieweekend of plan je een uitstap met enkele koppels met kinderen in een gezellig verblijf? Bekijk dan zeker deze gloednieuwe parel (opening juli 2020)...


Geen enkel ander vakantiehuis ligt zo dicht aan zee. Vanaf de voordeur sta je in 29 stappen met je voeten in het zand!

De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er zijn meer dan genoeg handdoeken voor iedereen. Ook de eindschoonmaak wordt voor jou gedaan.

Van de Lafuma-strandstoelen en de Meraki-zeep, over de Aupingbedden en de originele Arcade-console met vijfhonderd spelletjes (ideaal om de tieners bezig te houden!), hier kom je niets tekort.

For groups.JPG

DINANT

Gedinne.jpg

GEDINNE

Als koppel
In groepsverband
(4 kamers voor max. 8 personen)

Een B&B én escape room, twee vliegen in 1 klap, ideaal om onder vrienden of familie af te huren. De eigenaars (vlamingen) zijn dol op het verzinnen van spelletjes. Een moorddiner met alle attributen die erbij horen, maken van deze B&B dan ook een unicum!

Uiteraard is er ook aan de koppels gedacht. Want dit is een plek om te ontspannen, lekker te eten en zalig te slapen, een plek om te beminnen en te koesteren, om te speuren en te ontdekken, om te spelen en te ontspannen…

Als koppel
Met het gezin
In groepsverband

Op de grens van twee meren, waar de waterspiegels meters in hoogte verschillen, stond ooit een watermolen. Het sterk stromende water bracht de schoepen in beweging en dreef het mechanisme aan, dat het graan uit de wijde omgeving maalde...

De restanten van het gemaal zijn nog altijd zichtbaar in de sfeervolle Oude Molen.

Vandaag is het een authentiek boetiekhotel met een heerlijke keuken, gerund door twee charmante Vlamingen. Verwennen en genieten staan hier centraal. Een thuis weg van thuis, zo voelt het hier…